top of page

Kim Draijer

Naam coach:

Kim Draijer

Locatie:

Vught

kim@systemischbenaderd.nl

06-51688779

Kim Draijer - Systemisch Benaderd

Kim heeft jarenlang ervaring in het veld van systemisch werk. Ze heeft veel mensen en organisaties begeleid in hun ontwikkeling. Ze is een ervaren coach die in het brede systemische veld bij verschillende gerenommeerde opleidingsinstituten is opgeleid. Zij gelooft niet in 1 manier. Daarom past het ook niet om vanuit 1 school het systemisch werk te leren. Zij blendt de systemische benadering met o.a. NLP en TA. Door haar brede kennis en ervaring is zij in staat te doen wat nodig is.

Naast coaching op persoonlijke ontwikkeling begeleidt Kim ook trainers en (team)coaches in hun persoonlijke ontwikkeling en op vaardigheden. Daarbij deelt zij graag haar kennis op het gebied van interventies en opbouw en aanpak voor sessies en workshops.

Specialisaties: Organisaties, Leiderschap, Vrouw, Verplaatsing & Migratie, Adoptie, Toepassingsgericht systemisch werk, Teams.

Demian Burgenik

Naam coach:

Demian Burgenik

Locatie:

Amsterdam

Bijdrager-Demian Burgenik.png

Demian is specialist in het faciliteren van de ontwikkeling van mensen en teams. Faciliteren is een grote passie van hem. Hij bereikt uitzonderlijke resultaten met zowel de individuele deelnemers als de groep.

Dit doet hij o.a. door focus en diepte op individueel niveau zonder het contact met de gehele groep te verliezen. Zijn systemische kijk zet hij altijd in. Hij is in staat veel meer waar te nemen dan wat de meeste mensen kunnen horen, zien en voelen. Hierdoor lukt het hem beweging te creëren en verandering te verankeren, waar anderen daar niet toe in staat zijn.

Naomi Franken

Naam coach:

Naomi Franken

Locatie:

Leiden, Utrecht

naomi@systemischbenaderd.nl

06-24226796

naomi.png

Naomi is Systemisch Coach, Dichter en medeoprichter van Coöperatie Indisch Goud. Zij volgde de Mastercourse aan de School voor Systemisch Bewustzijn en haar basisopleiding bij Systemisch Benaderd. In het verleden is ze werkzaam geweest als dierenarts en theatermaker. 

 

Haar missie is om mensen te begeleiden hun volle potentie te leven. Daartoe verbindt ze in haar werk als coach graag haar systemische kijk, met creatieve werkvormen en wetenschappelijke inzichten. Zo kan zij (analytische) mensen begeleiden de diepte van hun creatieve potentie aan te boren en weer in contact te komen met hun lichaam en emoties. Hierdoor wordt het makkelijker hun plek in de maatschappij in te nemen en het leven te leven wat bij hen past.

 

Specialisaties: Levens- en Loopbaanveranderingen, Vrouw, Indisch-Nederlanders, Migratie en Verplaatsing

Arno Tuinebreijer

Naam coach:

Arno Tuinebreijer

Locatie:

Vught

arno@systemischbenaderd.nl

arno.png

Na zijn studie Bestuurskunde is Arno is sinds 1992 actief in het HR vak en heeft alle stappen van het vakgebied doorlopen. In de jaren als HR manager/directeur heeft Arno aan vele transformaties vormgegeven. Nu is hij Bij DNV GL Energy Vice President HR en heeft zich daarnaast toegelegd op coaching. Maar ook geeft hij gastcolleges strategisch HR en Leiderschap aan de Universiteit van Nijmegen en is Commissaris bij Evides.

“Music is not in the notes but in the silence in between“ (Mozart).

Specialisaties: Organisatie, verplaatsing en migratie, man, persoonlijk leiderschap

bottom of page