Coaching

Individuen, Teams, Management, Trainers, Coaches

Kim is een ervaren coach die in het brede systemische veld bij verschillende gerenommeerde opleidingsinstituten is opgeleid. Zij gelooft niet in 1 manier. Daarom past het ook niet om vanuit 1 school het systemisch werk te leren. Zij blendt de systemische benadering met o.a. NLP en TA. Door haar brede kennis en ervaring is zij in staat te doen wat nodig is.

Naast coaching op persoonlijke ontwikkeling coacht Kim ook trainers en (team)coaches in hun persoonlijke ontwikkeling en op vaardigheden. Daarbij deelt zij graag haar kennis op het gebied van interventies en opbouw en aanpak voor sessies en workshops.

Neem contact met ons op en ontvang een passend voorstel voor jouw coachingsvraag. 

Advies

Organisatieontwikkeling, Project/Programma, Cultuurontwikkeling

Wil je vanuit een systemische benadering jouw proces begeleid hebben? Vanuit Systemisch Benaderd begeleiden we teams en organisaties in ontwikkelprocessen. Naast het faciliteren van processen geven we ook advies. Daarbij kan een advies gericht zijn op het inzicht krijgen in onderliggende oorzaken van "symptomen" die in de organisatie spelen. Het kan ook gericht zijn op het voorkomen van problemen door een proces op een systemisch goede manier aan te pakken.

Neem contact met ons op als je een ontwikkeluitdaging hebt en wilt verkennen wat Systemisch Benaderd kan bijdragen.

Contactgegevens:

Kim Draijer

kim@systemischbenaderd.nl

06-51688779