top of page

2 dagen tijdsinvestering

Live sessies op 21 & 22 april 2021

€95,-*

2.png

*Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, inclusief werkboekje, algemene vragenwaaier (ter waarde van €12,50), pen, toegang tot de online digitale vragenwaaier, De Systemisch Benaderd leeromgeving voor deze workshop. Indien je in 2021 een andere opleiding volgt van Systemisch Benaderd, ontvang je de €95,- ex btw retour als korting op die opleiding.

 

Tijden live sessies

10-12u

 

ONLINE

Introductieworkshop Systemisch Benaderd

​Tijdens deze online introductieworkshop ga je concreet aan de slag met een eigen vraagstuk. Waar dat vraagstuk o.a. betrekking op kan hebben:

  • Waar loop jij tegenaan?

  • Welke uitdagingen spelen er momenteel voor jou persoonlijk?

  • Wat blijft terugkomen?

  • Welk vraagstuk vraagt om een oplossing?

  • Wat zit vast en wil je weer laten stromen?

Je gaat samen met andere deelnemers aan de hand van typisch Systemisch Benaderd oefeningen met je vraagstuk aan de slag. Je gaat tijdens deze introductieworkshop een proces door van:

  1. Verkennen waar het vraagstuk werkelijk over gaat;

  2. Verkennen waar het mee verbonden is;

  3. Concrete next steps vaststellen.

 

Naast de 2 live sessie zijn er online instructie video's en opdrachten in de Systemisch Benaderd learning portal die onderdeel uitmaken van deze introductieworkshop.

 

Door de combinatie van individuele oefeningen, oefeningen samen met andere deelnemers en plenaire oefeningen is het een interactief en afwisselend programma. Hierbij worden Systemisch Benaderd tools ingezet die jou helpen om je perspectief te verbreden en te kijken naar wat er onder de waterlinie speelt. 

Houd er rekening mee dat de dagen van de live sessies je buiten die tijdslots om opdrachten uit voert waarvoor je deels met andere deelnemers samenwerkt. Reserveer die dagen in ieder geval de middagen voor deze programma onderdelen.

Systemisch Benaderd is een toepassingsgerichte systemische manier van werken zonder dat de klassieke vorm van opstellingen wordt gebruikt. Deze online introductieworkshop is erop gericht iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de kracht van Systemisch Benaderd. De tools die gebruikt worden tijdens deze online workshop kun je natuurlijk ook in je eigen werkpraktijk inzetten. 

Reacties van deelnemers

1.png
3.png
bottom of page