top of page
Bijdragers Vragenwaaier
Marjon Zijlstra Fotografie-0005.jpg
Kim Draijer
Systemisch Benaderd

Kim is oprichter en ontwikkelaar van Systemisch Benaderd. Ze is gespecialiseerd in leiderschaps-, teamontwikkeling en procesbegeleiding. Haar kracht is het vertalen van systemisch werk naar concrete werkvormen die in alle contexten bruikbaar zijn. Systemisch Benaderd spreekt de taal van organisaties. Niet alleen in woorden, maar ook door bekende modellen en technieken systemisch te benaderen. Hierbij staan toepasbaarheid in de praktijk en impact voorop. 

Bijdrager-Siets Bakker.png
Siets Bakker
Rake Vragen

Voor Siets is systemisch werk volstrekt natuurlijk. Als organisatieadviseur zag ze hoe ongelofelijk veel tijd en energie bespaard kon worden met het slim inzetten van systemische inzichten. Daarom ontwikkelde zij Rake Vragen als aanvulling op opstellingen. Rake Vragen maken verborgen verbindingen zichtbaar en geeft ze een nieuwe, helpende betekenis. Tegenwoordig werkt Siets als organisatiecoach, auteur en opleider en draagt haar kennis over dit soort vragen graag over aan anderen.

Bijdrager-Hilbrand Westra.png
Hilbrand Westra
School voor Systemisch Bewustzijn (SSB)

Voor Hilbrand is Systemisch werk niet nieuw. Het is een ziens-, en voor sommigen, een levenswijze waarin kruisverbanden zichtbaar worden in de tijd. De School voor Systemisch Bewustzijn legt deze kruisverbanden open zodat er zicht komt op de werkzame en uitgewerkte relaties en dynamieken. Het uitgangspunt is het juiste 'drukpunt' (net als accupunctuur) te vinden zodat informatie vrijkomt en relaties en dynamieken naar behoren kunnen functioneren.

Bijdrager-Demian Burgenik.png
Demian Burgenik
Demian Burgenik

Demian is specialist in het werken met mensen en teams. Met zijn sterke waarnemingsvermogen voelt hij precies aan welke vraag zich in het systeem wil ontvouwen. Als geen ander beheerst hij humor, vertraging en assertiviteit om beweging te creëren en verandering te verankeren. Vragen ziet hij als deur naar een andere werkelijkheid waar ruimte en nieuwe perspectieven kunnen ontstaan.

bottom of page