Online Basisopleiding Systemisch Benaderd

2 maanden

2 maanden | 19 mei 2021 - 7 juli 2021

€375,-*

*Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, inclusief lesmateriaal (notitieboekje met pen, algemene vragenwaaier Systemisch Benaderd, online trainingsmateriaal en formats, certificaat van deelname).

 

Werktijden

3 live sessies (14-16u, inloop vanaf 13.30)

  • 19 mei 2021, 9 juni 2021 en,7 juli 2021

2 bijpraatuurtjes (14-15u, inloop vanaf 13.30)

  • 2 juni 2021 en 23 juni 2021

 

Aantal deelnemers 

Minimaal 6

 

Locatie

Online

Online intensief programma
2 Maanden, Wekelijks content en opdrachten
  • Online - Leren waar en wanneer het jou uitkomt.

  • Leer hoe je toepassingsgericht systemisch werken in jouw werkpraktijk kunt inzetten

  • Combinatie van 3 live sessies, online lesmateriaal, interactie met trainers en andere deelnemers.

  • Hands-on aan de slag, individueel en samen met andere deelnemers.

In dit interactieve online programma krijg je de basis uitgangspunten van Systemisch Benaderd in de vingers. Je leert hoe jij jouw werkcontext vanuit een systemisch perspectief kunt benaderen. En krijg concrete toepassingsgerichte tools voor systemische toepassingen in de eigen werkpraktijk. Je leert hoe jij jouw systemische interventie kan ontwikkelen.

Het is een intensief programma waarin Doen & Ervaren, Ontdekken & Onderzoeken centraal staat. Naast Kim Draijer als hoofdtrainer zijn er inspirerende gastcolleges van Siets Bakker (Rake Vragen) en Annelies Meijers (Holding Space)

Inhoudelijk is dit programma identiek aan de Online basisopleiding (4 maanden). Het tempo ligt hoger doordat er wekelijks content beschikbaar komt in plaats van eens per 2 à 3 weken. Dit programma is geschikter voor deelnemers die graag in een korte tijd een intensief programma doorlopen. De ervaring is dat deelnemers het heel fijn vinden om 8 weken intensief in de opleiding te duiken. Hierdoor verdwijnt het niet op de achtergrond.

Reacties van deelnemers

©2020 Systemisch Benaderd | Evolvere B.V.